dilluns, 22 d’octubre del 2007

Resultats oficials

Els resultats oficials dels nostres equips:

DIVENDRES 9 DE MAIG

FEMENI JORNADA 10

ESCOLA PROA 1 ACCIO SANT MARTI 9

Gran partit de les nostres noies, ara tots els equips d'ACCIO han marcat 9 gols en algun partit.

DISSABTE 10 DE MAIG

JUNIOR JORNADA 10

SANT MEDIR 1 ACCIO SANT MARTI 4

Gracies amics , de part del Presi, per torna-li el gol dedicat multiplicat per 4.

DISSABTE 26 D'ABRIL

CADET JORNADA 25

ACCIO SANT MARTI 7 AE SANT ANDREU B 6

De nou gran partit, intens i amb una nova REACCIO, a la que comencem a estar acostumats.

INFANTIL

JORNADA ATRASADA

ACCIO SANT MARTI 7 JESUS MARIA "b" 3

Bon partit i comiat oficial de la lliga on s'han guanyat els 22 partits jugats. Felicitats nois... felicitats familia d'ACCIO.

DISABTE 25 D'ABRIL

FEMENI JORNADA 9

ACCIO SANT MARTI 3 IES SANT ANDREU 5

Millora evuident partit rera partit de les nostres noies.

JUNIOR JORNADA 9

ACCIO SANT MARTI 0 - AE GRACIA 3

Bon partit en front d'un rival molt serios i de qualitat.

DISSABTE 19 D'ABRIL

CADET JORNADA 24

IES MONTSERRAT 1 ACCIO SANT MARTI 3

Gran partit que ens deixa en segon lloc a la espera dels resultats de la Montsant

INFANTIL JORNADA 22

CASA ALCALA 2 ACCIO SANT MARTI 5

Darrera jornada oficial amb un rival que ha plantejat un bon partit.

DIVENDRES 18 D'ABRIL

JUNIOR CEEB JORNADA 8

MARISTES DE SANTS LES CORTS 2 - ACCIO SANT MARTI 5


FEMENI CEEB JORNADA 8

CARLIT 6 ACCIO SANT MARTI 2


DISSABTE 12 D'ABRIL

CADET JORNADA 23

ACCIO SANT MARTI 6 MARISTES SANT LES CORTS 5 Magnific partit de futsal, gran reacció dels nostres nois que van anar gran part del partit perdent i que al final van poder mantenir les opcions de guanyar la lliga, malgrat que la Montsant ho té tot favorable primer han de guanyar els partits "a priori" fàcils i nosaltres també els tres que ens queden. ANIMS ACCIO

DISSABTE 12 D'ABRIL

INFANTIL JORNADA 21

ACCIO SANT MARTI 8 FUTSAL CERVELLO 1

Partit estrany i sense molta intensitat, fins i tot han entrat dos gols de rebot . A destacar també que ens han fet pasadis de campions.

DIVENDRES 11 D’ABRIL FEMENI i JUNIOR

Quant el femeni estava fent un molt bon partit empatant a 0 contra el Vincit, ha començat a ploure i s'ha ajornat aquest partit i els dels Juniors.

resultats finals quant s'han jugat:

FEMENI

ACCIO SANT MARTI 0 VINCIT 1

Injust!!! gran partit amb molts travesers i gol de rebot . Felicitats noies pel joc desenvolupat.

JUNIOR

ACCIO SANT MARTI 6 SANT PERE NOLASC 6

Gran partit també , net i esportiu, malgrat els fets historics del partit d'anada.


DIUMENGE 6 D'ABRIL

CADET JORNADA 22

MONTSANT 4 ACCIO SANT MARTI 2

Un gran partit de futsal, cap dels nostres s'magat tots han jugat i donat la cara, no es pot res mes que felicitats per ser com sou i lluitar per l'equip. Nosaltres estem ben contents amb vosaltres...seguiu aixi i l'exit l'assolirem tots plegats, queden partits i queda lliga.

ANIMS ACCIO

DISSABTE 5 D'ABRIL




INFANTIL JORNADA 20

BARRI POBLE SEC 4 ACCIO SANT MARTI 8

Partit dur i dificil on s'ha hagut de lluitar i partit, joc al limit amb molta força, a la primera part s'han arribat a posar 3 a 1, però de nou ha estat ACCIO = REACCIO. Felicitats per aguantar , lluitar i seguir donant la cara per l'equip. A destacar la rebuda que ens han fet, "pasadis de campions.


DIVENDRES 4 D’ABRIL

FEMENI JORNADA 6

MISTRAL 0 – ACCIO SANT MARTI 1

Resultat enganyós, les noies havien d’haver guanyat de llarg, gran partit per part de totes . Gran jugada i gran gol. Hem gaudit d’allò mes veient-vos. Ara anem cap el Vincit pel tercer lloc.

DISSABTE 29 DE MARÇ

CADETS I INFANTILS Descansen uns per calendari i els segons per aplaçament del partit degut a la participació del Víctor amb la selecció catalana.

JUNIORS

ACCIO SANT MARTI 3 ESOLA SANT MEDIR 4

Permeteu-me amics que avui, aquest que escriu, dediqui el comentari a l’excel·lent jugador nº 7 del Sant Medir, ell em va dedicar un gol i jo li dedico el comentari. Es just no? Total és un gran nen ( o un nen gran) educat i molt, però molt esportiu que no va dubtar en aturar el joc jugar el Nacho va caure a terra, o…. va ser al inrevés??? Be no se... però el temps el posarà al seu lloc, si us llegeix que sàpiga que jo també l’estimo!!! Però ja sabeu… jo no soc... jajajajajaja.
Luis si llegeixes això et recomano dosis grans de tila i esportivitat, i que abans d’ofendre a una persona estiguis ben segur del que fas, que això es només FUTBOL, tal com deia un company teu.

FEMENI
ACCIO SANT MARTI 4 PROA 1

Gran partit i primera victòria de les noies…. Ens feu vibrar i us estimem , a seguir així.

DISSABTE 15 DE MARÇ

INFANTIL JORNADA 18

MARISTES DE SANS LES CORT 7 ACCIO SANT MARTI 14

Només dir que C A M P I O N S , felicitats a tota la família d’ACCIÓ SANT MARTI, comencem a recollir fruits... els més petits ja estan a primera després d’un gran partit.

CADETS JORNADA 20

MANENT RAMBLA 2 ACCIO SANT MARTI 4

Felicitats nois, anem pel bon camí.... si feia poc que el numero 2 Vila havia marcat el seu primer gol... ara ja pot dir que ha marcat dos més en un sol partit. Matx disputat i guanyat amb justícia.

DISSABTE 8 DE MARÇ

INFANTIL JORNADA 17

ACCIO SANT MARTI 18 MOLLET “B” 0

Partit jugat amb seriositat on cal destacar negativament el cop rebut pel nostre jugador Samir que li va produir el trencament d’una dent.


CADET JORNADA 19

ACCIO SANT MARTI 14 – MARFIL “B” 0

Gran partit del nostres jugadors, esclafant motors pel final de lliga esperat, a destacar el gol de Marc Vila, esperat i aplaudit.

JUNIOR JORNADA 4

AE GRACIA “B” 6 ACCIO SANT MARTI 3

Partit jugat amb moltes baixes.

FEMENI JORNANDA 4

AEE IES SANT ANDREU 4 ACCIO SANT MARTI 1

Segueix la milloria, segur que els resultats arribaran.




DISSABTE 1 DE MARÇ


CADETS JORNADA 18

JESUS MARIA 2 ACCIO SANT MARTI 6

Reproduïm la crònica de Carlos Vila: IMPRESIONANTE hacia tiempo que no veia jugar un partido tan serio y con fases de autentica magia por parte de los jugadores todos , pero hoy uno en especial Pablo autenticos goles de crack , decir que los jugadores de JM le han puesto muchisimas ganas pero hoy no hemos fallado en nada , y eso que hemos empezado el partido con una hora si una hora de retraso es decir hemos jugado a las 15:00 mas o menos acabando sobre las 16:00 penoso por parte de quien permite que unos jugadores salgan de su casa a las 12 de la mañana y vuelvan 17:00 para comer, porque un colegiado de no se que categoria a llegado 50 minutos tarde para pitar un partido de basquet en fin , algun dia los responsables de estos hechos tomaran medidas oportunas , a por cierto el colegiado del partido un 10.................( nunca hablo de ellos pero hoy se lo merece)

INFANTILS: JORNADA 16 FS MONTSANT 1 – ACCIO SANT MARTI 14

Bon partit dels nostres infantils on s’han estat fent probes i dosificant els minuts de tots, s’ha jugat de forma racional, i el Montsant ha deixat jugar sense cap mena de joc anti esportiu, cosa que agraïm. Aquesta setmana es va jugar també el BOSCO ROCAFORT “B” – ACCIO SANT MARTI que va acabar amb el resultat de 0 a 7, seguim al capdavant de la classificació i jugant partit a partit anem poc a poc camí del títol.

DIVENDRES 29 DE FEBRER

FEMENI JORNADA 3 ACCIO SANT MARTI 1 – CEIP CARLIT 8 Malgrat el resultat millora de les nostres noies, debut de l’Anna i una gran cosa a ressaltar... JUGADA d’esportivitat i fair play del Carlit. A la segona part un rebuig de Tània va impactar a la cara de Raquel caient en terra, al arribar la pilota als peus d’una rival, aquesta sense adonar-se que les nostres noies estaven per la seva companya a marcar gol, a adonar-se que havia passat li van dir a l’àrbitre que no dones el gol per vàlid, però ell va indicar que estava la bola en joc i era gol... al centrar de camp van quedar-se estàtiques per tal de que Raquel marqués gol. CHAPEAU. Gracies Carlit.

JUNIOR

JORNADA 3 ACCIO SANT MARTI 8 – MARISTES DE SANTS 1 Gran partit dels nostres Juniors, esportiu i sense problemes, com ha de ser, grans gols i bones jugades, anem pel bon camí. Agraïm de nou la seva implicació i correcció, reconeguda a l’acta del partit SANT PERE NOLASC – ACCIO SANT MARTÍ, això es el que volem i així es com us volem.

DISSABTE 23/02/08

JUNIOR - JORNADA 2

CEIP SANT PERE NOLASC 6 ACCIO SANT MARTI 5
Bon partit del nostres representants que van saber anar remontant malgrat que va faltar poc. A destactar el maginific comportament del delegat del SANT PERE NOLASC, demostrant ser un valent, bona persona, educat, racional, pacific, esportista, i mil qualificatius que es mereix. Com imaginareu es tracte d'una ironia i s'ha de llegir justament al reves. Farem una carta al CEIP SANT PERE NOLASC per dir-lis que des d'ara el declarem persona NON GRATA i si podem convencer al Sr Rada presentarem una denuncia al jutjat contra aquest IMPRESENTABLE i COVARD, exemple de que no s'ha de veure a un camp esportiu.

FEMENI - JORNADA 2

VINCIT 7 - ACCIO SANT MARTI 1
Dir que els que vam veure el partit sabem que s'ha de treballar molt, però volem que pensin que darrere d'elles estem tots donant suport i que els resultats son el que menys ens importa. Seguiu sent LES NOSTRES NOIES, les que porteu els nostre escut i colors... gaudiu i ja arribaran els resultats.

INFANTIL - JORNADA 15

ACCIO SANT MARTI 5 - IRIS SOL CASAGEMES 1

Bon partit de futsal al Bon Pastor, es van adelantar els visitants però després de treballar molt i molt es va produir aquest resultat final. EL dimecres el partit ajornat contra el Bosco Rocafort B.

DISSABTE 16/02/08
CADET


C.E. VINCIT-POLARIS PROVENÇALENC 0 - ACCIÓ SANT MARTI 9

Gran partit, retrobada amb la confiança i debut del nostre Alex. Felicitats

DIVENDRES 15/02/08

FEMENI

Jornada 1 ACCIO SANT MARTI 2 - FEDERIXC MISTRAL 2
Primer partit de les nostres noies. GRANS MOLT GRANS ens han fet vibrar a tots els que hem anat (que hem estat molts) han jugat, lluitat i marcat... explossió de joia en el segon gol de Tània. Gràcies pel vostre esperit... felicitar a totes desde la portera(que ha jugat tot el partit) a la que ha jugat menys , totes heu fet d'ACCIO un equip, ben dirigides per l'Albert, ... com es pateix a la banqueta!!!!! Felicitar a la Raquel per ser la primera que marca un gol oficial d'ACCIO FEMENI.

JUNIOR Jornada 1
Els nostres Junior mig tocats amb l'Edu lesionat, l'absencia del Nacho han fet un bon partit però en front un rival superior que ens ha guanyat 0 a 6... però acabem de començar... seguiu jugant i anireu cap amunt.






DISSABTE 9/02/2008

INFANTIL

JORNADA 13 ACCIO SANT MARTI 9 - ALPE LA CONCORDIA 2

Partit dificil on els nostres jagadors varen trigar uns quants minuts a entrar al partit... gol 150 de Mario (felicitats) llauna oberta i control absolut. Molt mal comportament d'algun dels nois de l'equip rival, tant durant el partit com al final.

CADETS

JORNADA 15 ACCIO SANT MARTI 13 - FUTSAL CERVELLO 0

Molt bon partit dels nostres cadets, retrobant-se amb el bon joc i el gol... esperem que segueixi cap amunt.



DISSABTE 2/02/2008






INFANTILS


JORNADA 12 : MARFIL "B" SANTA COLOMA 5 - ACCIO SANT MARTI 12

Gran partit al Polisportiu del Raval, es va jugar contra el segon classificat, però va ser un gran rival que va jugar i deixar jugar, el que va provocar un gran espectacle de Futsal. Ara s'ha de seguir amb modestia, i respecte pels rivals, poc a poc fins el final de temporada.

CADETS:

Jornada 14: CE CLARET 5 - ACCIO SANT MARTI 1

En un camp de molt males condicions el nostres nois van tenir mala sort i tampoc varen poder entrar plenament al partit. Nomñes dir que hi ha marge de partits i temps per millorar i recuperar el que hem perdut... sort i endevant!!!!

DISSABTE 26/01/2008

INFANTIL:

MARTORELL "A" 2 - ACCIO SANT MARTI 6

Gran partit, jugat contra un divisió d'honor, on hem gaudit d'un gran joc ... ah!!! i després de un gran dinar (gran perquè acababem de dinar a les 6)

CADETS:

ACCIO SANT MARTI 1 -FS SEGARRA "b" 2

Els comentaris son que s'ha viscut un gran matx de Futsal... jugant de tu a tu a tot un primera divisió.

Felicitats al dos equips.

DISSABTE 19/1/2008

INFANTIL

Jornada 11 ACCIO SANT MARTI 13 - CASA ALCALA 1

Destacar el debut oficial de Samir, jugador Alevi de primer any , cedit pel Catalònia, per altre banda partit disputat amb les baixes de Cristian, Ivan i Marc Lee, esperem tenir-los el mes aviat possible amb nosaltres.

CADET

Jornada 13 ACCIOS SANT MARTI 7 - CE CASP 1

Retorn de Darko i victoria, potser casualitat però benvingut Darko i benviguts els gols, bromes a banda la recuperació està aqui.

JUNIOR

Jornada 9 ACCIO SANT MARTI-CATALONIA 2 AE GRACIA 2

Gran patit al Catalònia, gran gol de falta de Ricky i l'altre d'Edu, contra el lider.










DISSABTE 12 DE GENER DE 2008

INFANTIL

Jornada 10 FUTSAL CERVELLÒ 2 - ACCIO SANT MARTÍ 16

Un partit que no ha estat el millor dels nostres nois, malgrat el resultat, l'arbitre va fer acabar el partit abans d'hora degut a l'amplitud del resultat.

CADET

Jornanda 12 AE SANT ANDREU "B" 4 - ACCIO SANT MARTI 3

Esperem rebre una crónica, però les primeres impresions varen ser que no va ser un bon partit dels nostres cádets, però han d'agafar ánims ja que tenim tota la segona volte per endevant.

JUNIORS

Escola Betània-Patmos 7 - Acció St. Martí- Catalònia 0

varem acudir "en quadre" i tot així es va plantar cara.. endevant que encara es poden fer grans coses.

-------------------

DIA 5 DE GENER DE 2008

AMISTÓS DE L'INFANTIL CONTRA EL LIDER DEL GRUP 1ER DE 1ª DIVISIÓ

ACCIO SANT MARTÍ 6 - BOSCO ROCAFORT "A" 7

Un gran partit plé d'alternances al marcador i que es va decidir als minuts finals.

Estem a punt d'acabar el 2007, per problemes técnics no hem pogut actualitzar el blog fins ara, així dons relacionem els resultats des del 3 de novembre fins ara:

INFANTIL:

Jornada 3 ACCIÓ SANT MARTI 13 - A.E. BOSCO ROCAFORT ''B'' 0
Jornada 4 IRIS-SOL-CASAGEMES ''A'' 4 - ACCIÓ SANT MARTI 5
Jornada 5 ACCIÓ SANT MARTI 14 - F.S. MONTSANT 2
Jornada 6 UNIO F.S. MOLLET ''B'' 1 - ACCIÓ SANT MARTI 19
Jornada 7 ACCIÓ SANT MARTI 11 - MARISTES SANTS-LES CORTS 3
Jornada 8 C.E. DE JESUS-MARIA ''B'' 2 - ACCIÓ SANT MARTI 9
Jornada 9 ACCIÓ SANT MARTI 16 - A.E. BARRI POBLE SEC 4

Resum: Liderem la classificació i felicitem al David Moreno per haver aconseguit el gol oficial nº 100

CADET

Jornada 5 ACCIÓ SANT MARTI 5 - C.E. DE JESUS-MARIA ''B'' 3
Jornanda 6 F.S. GARCIA 3 - ACCIÓ SANT MARTI 6
Jornada 7 ACCIÓ SANT MARTI 4 - C.F.S. MANENT RAMBLA 1
Jornada 8 Descansa
Jornada 9 ACCIÓ SANT MARTI 3 - F.S. MONTSANT 4
Jornada 10 MARISTES SANTS-LES CORTS 4 - ACCIÓ SANT MARTI 4
Jornada 11 ACCIÓ SANT MARTI 10' - AE IES MONTSERRAT 6

Resum, acabem liders provisionals, amb la Montsant amb un partit menys, però depenem de nosaltres pel nostre futur, segur que d'ara endevant anirem cap a amunt.

JUNIORS:


Jornada 1 CEIP Els Llorers (AE Eixample) 0 Acció St. Martí- Catalònia 3
Jornada 2 Acció St. Martí -Catalònia 13 Escola Pia Nostra Senyora "B" 0
Jornada 3 Acció St. Martí- Catalònia 1 - Escola Betània-Patmos 4
Jornada 4 AE Gràcia 4 - Acció St. Martí-Catalònia 4
Jornada 5 Acció St. Martí- Catalònia6 - Joventut Les Corts 3
Jornada 6 Acció St. Martí- Catalònia 3 - CEIP Els Llorers (AE Eixample) 4
Jornada 7 Escola Pia Nostra Senyora "B" 3 Acció St. Martí- Catalònia 3

Resum Aqui som segons i també depenem de nosaltres per quedar primers.
------
jornada 3 de novembre de 2007

2ona JORNADA - INFANTIL GRUP 1 SEGONA DIVISIÓ

Avui al mati en un pavelló on feia molt fred, els nostres jugadors de l'infantil s'han mogut i ens han donat caliu marcant 13 gols, el resultat ALPE LA CONCORDIA 0 - ACCIO SANT MARTI 13 Dir que a banda dels tretze gols, han jugat com un equip, cada cop més acoplat i on l'Erik també ha comtat desvaratant les poques ocasions dels rivals.

Els Cadets han jugat contra "Descansa" espero que hagin guanyat.

Els Juniors no tenien jornada lliguera.

---------------------------

jornada 27 d'octubre 2007 - Els nostres equips al capdevant de les classificacions.


1ª JORNADA - INFANTIL GRUP 1 SEGONA DIVISIÓ

ACCIO SANT MARTI 8 - FS GARCIA "B" 2

Gran victoria dels Infantils i molt treballada ja que la qualitat del Garcia va quedar clara des del primer moment amb varies oportunitats per inaugurar el marcador, però va ser ACCIO, mitjançant, Victor, que va obrir la llauna, al final de la primera part 6-0, a la segona dos gols per cadascun dels equips.

3ª JORNADA - CADET GRUP 1 SEGONA DIVISIÓ

ACCIO SANT MARTI 4 - VINCIT POLARIS 1

la crónica del Capi:

Hemos salido muy concentrados, presionando arriba y llegando con facilidad, controlando el partido, ellos se dedicaban a defender y a buscar algun balon largo. Nos hemos adelantado con un gran gol. El Vincit seguia haciendo lo mismo y nosotros nos dedicabamos a atacar a falta, así a falta de 5 minutos para el final de la primera parte, nos hemos colocado 3 a 0, pero su insistencia y tres fallos defensivos, han sido la causa del empate al final de la primera parte.
En la segunda parte, hemos salido a por todas, sabiamos que no podiamos dejar escapar los tres puntos en nuestro campo, ellos seguian con lo mismo... balones largos. Llegabamos muy facil a porteria contraria, pero nos encontrabamos con la gran actuación de su portero y, también, con los palos (11 en total) y al final una falta indirecta ha acabado en el gol buscado.

2ona JORNADA CEBB JUNIOR

ACCIO - CATALONIA 13 - Escola Pia Nostra Senyora "B" 0

Gran partit sense problemes pels nostres jugadors, amb 2 gols molt interessants del Pitu, i grans jugades i gols.


------------------------------------

Jornada 20/10/2007

CADET 2ona Jornada SEGONA DIVISO GRUP 1

CERVELLO 0 - ACCIO SANT MARTI 11 CADET Resum del Capi , Alex Buen partido por parte nuestra. hemos empezado my fuertes, presionando arriba i rotando muy bien, hemos marcado rapido y poco a poco han ido llegando los goles hasta que al descando nos hemos ido con 8 a 0. En la segunda parte hemos salido un poco relajados, tres llegadas en todo el partido, pero un gran Darko que ha estado genial. Hemos aumentado la distancia a 10 a 0. Y con el resultado ya sentenciado hemos jugado a placer probando cosas nuevas y al final del partido 11 a 0. Por cierto que el arbitro a pitado quando quedava 10 minutos

ACCIO - CATALÒNIA JUNIOR

dia 20/10/2007

CEIP Els Llorers (AE Eixample) 0 - ACCIO CATALONIA 3 (Resultat oficial - Real 3-5)

Crónica del Mario:

L'altre equip no ha presentat fitxes i l'arbit ha suspès el partit, deixant la resolució al consell, suposo k guanyt nosaltres per 0-3 . Però hem jugat el partit sense arbitre com amistós i l'hem guanyat 3-5. Així que guanyat de totes maneres, jejeje


----------------------------

13 D'oCTUBRE 2007

CADET 1ª JORNADA SEGONA DIVISIO GRUP 1

ACCIO SANT MARTI 10 - CE CLARET 3

Resum del Capi , Alex:

muy buen partido el que hemos vivido en el pabellon de Buena Pastor. el encuentro ha estado igualado los primeros 5 minutos pero hemos logrado adelantarnos y al final del descanso hemos acabado 3 a 0. al comienzo de la segunda parte hemos empezado muy fuerte con una buena presion arriba y muy fuerte en defensa, y a los 10 minutos ibamos 8 a 0. En los ultimos minutos nos hemos relajado un poco y ellos han subido la intensidad arriba y han logrado marcar 3 goles seguidos. resultado final: 10 a 3.

Primers amistosos temporada 2007/2008

El dissabte dia 15/09/2007 varen tenir lloc al nostre camp al Bon Pastor els primers amistosos de pre-temporada, el resultat va ser de

Cadet ACCIO Sant Marti 7 - AE L'Esquitx de Sant Sadurní 2

Infantil ACCIO Sant Marti 14 - AE L'Esquitx de Sant Sadurni 1

Informació ampliada, segons la web de Federació Catalana, l'AE L'Esquitx de Sant Sadurni compta amb aquest dos equips a les següents categories:

A.E. L'ESQUITX F.S A SEGONA DIVISIÓ CADET Grup: 4

A.E. L'ESQUITX F.S. A PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL Grup: 1

Recordeu la presentació

DISABTE 22 a les 10 del Matí.

Amb la presencia dels notres 3 equips i l'actuació de patinadores de la nostre Entitat